Seyahat Dükkanı Turizm Ve Seyahat Acentesi

Şirket Hakkında
Seyahat Dükkanı , 2007 yılında iş dünyası ve turistik amaçlı seyahat taleplerini organize etmek ve danışmanlık görevini yerine getirmek amacıyla kuruldu.1980li yıllardan günümüze , turizm sektörünün çeşitli kollarından gelen çalışanlarının birikim ve tecrübeleri ile oluşturduğu kurumsal yapısını , çağımızın gerektirdiği üstün hizmet kalitesi ile birleştiren Seyahat Dükkanı , isminde taşımakta olduğu eskiden alışveriş yaptığımız dükkanların samimiyeti ve özverisiyle , şimdiki hipermarketlerin profesyonelliğini biraraya getiren yeni bir anlayış ile , sektördeki gücünü hissettirmeye başladı.

Seyahat Dükkanı , 2009 yılında İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTELERİnin tek yetkili turizm ve seyahat acentesi olmuştur.Firmamız, yaklaşık 900 çalışan ve 10.000 öğrenciye sahip bu büyük ve önemli eğitim kurumuna hizmet veriyor olmanın gururunu yaşamaktadır.

Seyahat Dükkanının hizmetleri arasında , yurt içi ve yurt dışı otel ve uçak bileti rezervasyonları , yurt içi ve yurt dışı turlar ve kültürel geziler , vize alımı , araç kiralama ve gemi turları bulunmaktadır.
Seyahat Dükkanı Turizm
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Seyahat Dükkanı Turizm Ve Seyahat Acentesi
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
Yetkili Kişi: M.Bülent Şenkul
Adres: Yahya Kemal Mahallesi Ayazma Yolu Turin İş Merkezi A Blok Kat 2 34410 Kağıthane İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3214444
Web Sitesi: http://www.seyahatdukkani.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Seyahat Dükkanı Turizm firma bilgileri. Seyahat Dükkanı Turizm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Seyahat Dükkanı Turizm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Seyahat Dükkanı Turizm Ve Seyahat Acentesi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.