Seyitler Kimya San.a.ş.

Şirket Hakkında
Seyitler Kimya San.a.ş., İzmir ili 10007 sok. no:7 A.O.S.B. adresinde bulunmaktadır. Firma Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Aslıhan Sakızlıoğlu dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında

Seyitler Kimya SANAYİ A.Ş. sağlık sektörüne hizmet verebilmek amacıyla 1991 yılında Seyit D. Şanlı öncülüğünde kurulmuştur.

Şirketimiz Bir Seyit Şanlı Holding iştiraki olup grup şirketlerimizden Şanlı İlaç A.Ş. ile birlikte Türkiye yakı pazarının lideri konumundadır. Firmamız, Türkiyede, sağlık kuruluşlarında kullanılan Tıbbi Flasterler, İlk Yardım Bantları ve Kapsikumlu Romatizma Yakısı üretimi yapan büyük bir kuruluştur.

Şirketimiz, Dünya Sağlık Örgütü ve Türkiye Sağlık Bakanlığının istediği koşullarda üretim yapmakta olup GMP koşullarında üretim yaptığı Sağlık Bakanlığı tarafından belgelendirilmektedir. Tüm ürünlerimiz CE, GMP ve GLP sertifikalarına; firmamız TS EN ISO 9001:2000 şartlarına uygun Kalite Yönetim Sistemi Belgesine sahiptir. Şirketimiz sosyal sorumluluklarını yerine getirmek konusunda çok duyarlı olup halen Türkiyedeki sanayi kuruluşları arasında İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sigarasız kurum olarak belgelendirilen tek kuruluştur. Sosyal sorumlulukları çerçevesinde çevreyi kirletmemek amacıyla atıklarını kağıt ve diğer olarak ayrı ayrı depolamakta ve geri dönüşümünü sağlamaktadır.

Firmamız, Türkiyenin bütün bölgelerine hizmet veren Satış Temsilcilerimiz, ve İhracat Servisimizle tüm dünyaya ürünlerimizin tanıtımını ve satışını yapan pazarlama organizasyonuna sahiptir. Firmamız, müşterilerine kaliteli ürünleri daima en uygun fiyatlarla satmayı amaç edinmiştir. Seyitler Kimya A.Ş.nin müşterileri arasında Devlet kurumları , özel hasta
İletişim Bilgileri
Firma: Seyitler Kimya San.a.ş.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: Aslıhan Sakızlıoğlu
Adres: 10007 sok. no:7 A.O.S.B.
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3767633
Faks: (232) - 3767874
Web Sitesi: http://www.seyitler.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
yara bandı
non woven hypoalerjenik kapıt plaster
kolay yırtılabilen , hypoallerjenik tıbbi poleythylene plaster
tıbbi ipek plaster
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Seyitler Kimya San.a.ş. firma bilgileri. Seyitler Kimya San.a.ş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Seyitler Kimya San.a.ş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Seyitler Kimya San.a.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-09-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.