Sezgin Marble Ltd.co

Şirket Hakkında

Sezgin Limited Sirketi olarak, Mermer uretimi ve ihracati yapmaktayiz. Turkiye icinde 3 tanesi kendi ocagimiz olmak uzere bir cok ocakla da ihracat bazinda anlasmamiz var.

Rosalia, Rosso Levanto, Olive maron, Emperadore, Botticino, Cappucino, Verde Antique, Mugla Beyazi (iri kristalli ve ince kristalli), Balikesir Siyahi, Newyork, Patlican, Leylak, Anadolu Gümüşü, kendi taslarimiz olup gerek fiyat konusunda gerekse buyuk projeler icin hangilerini daha uygun ve karli oldugu konusunda size yardimci olabilmek isteriz.
Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizinle tanismak, uzun sureli ticari iliski kurmak, yeni birini tanimak bize mutluluk verecektir.
Ürün Bilgileri ve Resimlerine websitemizden ulaşabilirsiniz: www.sezginstone.com

Reyhan Fazlilar
İhracat Müdürü
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sezgin Marble Ltd.co
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Mermer ve Doğal Taşlar
İkincil Sektörü:Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Seramik / Porselen
Yetkili Kişi: Reyhan Fazlılar
Adres: 1479 street no:16 Kenet Business K.2 D.5 Alsancak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4634689
Faks: (232) - 4639647
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sezgin Marble Ltd.co firma bilgileri. Sezgin Marble Ltd.co adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sezgin Marble Ltd.co ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sezgin Marble Ltd.co firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-08-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.