Sezon Nakliyat

Şirket Hakkında
SEZON NAKLİYAT: 19 YILLIK TECRÜBEMİZLE UZMAN MARANGOZ-TESİSATÇI-ELEKTİRİKÇİ-AMBALAJCI VE TAŞIMACI KADROMUZLA EVİNİZİ TAMAMEN EN İÇ AYRINYILARINA KADAR SÖKÜYORUZ ÇİFT KATMANLI AMBALAJLARIMIZLA TOPLUYORUZ VE PAKETLİYORUZ EŞYAYA UYGUN ARACIMIZLA YERİNE GARANTİLİ BİR ŞEKİLDE ULAŞTIRIYORUZ VE EŞYANIZI YERLEŞTİRDİKTEN SONRA KURULUMUNU YAPIP TAMAMEN KULLANILABİLİR ŞEKİLDE EKSİKSİZ OLARAK TESLİM EDİYORUZ.size sadece keyifle izlemek kalıyor 24saat direk bağlantı hattı:05323442524 www.sezonnakliyat.com
Sezon Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Askılı Tekstil askılı tekstil nakliyat askılı tekstil nakliye askılı tekstil taşıma askılı tekstil taşımacılığı atm nakliyat atm nakliyatı atm nakliye atm nakliyesi atm taşıma Atm Taşımacılığı banka nakliyat banka nakliyatı banka nakliye banka nakliyesi banka taşıma Banka Taşımacılığı kurumsal nakliyat kurumsal nakliye kurumsal nakliyesi kurumsal taşıma Kurumsal Taşımacılık lojistik nakliyat lojistik nakliye lojistik taşıma Lojistik Taşımacılık piyano nakliyat piyano nakliye piyano nakliyesi piyano taşıma Piyano Taşımacılığı Çelikkasa Taşımacılığı çelik kasa nakliyat çelik kasa nakliye çelik kasa nakliyesi çelik kasa taşıma Şehirlerarası Taşımacılık Şirket Taşımacılığı şehirlerarası nakliyat şehirlerarası nakliye şehirlerarası taşıma şirket nakliyat şirket nakliye şirket nakliyesi şirket taşıma
İletişim Bilgileri
Firma: Sezon Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: zeki kayacı
Adres: moda cad.iş gören iş merkezi kadıköy-moda istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3442524
Web Sitesi: www.sezonnakliyat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sezon Nakliyat firma bilgileri. Sezon Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sezon Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sezon Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.