Shanghai Blueast İnternational Trade Co.,ltd

Şirket Hakkında
Çin Halk Cumhuriyeti ziyaretlerinizde, 1- 4 kişilik guruplara rehber ve tercüman atama.Havaalanı karşılama otel rezervasyon ve yerleştirme, fabrika gezileri ve yüz yüze tercümanlık hizmeti.Tercümanlık ve rehberlik dışında, sektöre özel pazar araştırması, raporlama ve danışmanlık.Çin Halk Cumhuriyeti sınırları içerisinde aldığınız her hangi bir ürünün tarafımızca kontrol edilmesi, firma ve ürün güvenilirliğinin belirlenmesi hizmeti.
Shanghai Blueast İnternational
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Shanghai Blueast İnternational Trade Co.,ltd
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: Yusuf ULUOCAK
Adres: Room 1313 No:885 Ren Min Road.Huang Pu District. Shanghai CHINA Number:00862163115188
Şehir: Shanghai
Ülke: China
Telefon: (216) - 3115188
Web Sitesi: www.blueast.cn
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Shanghai Blueast İnternational firma bilgileri. Shanghai Blueast İnternational adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Shanghai Blueast İnternational ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Shanghai Blueast İnternational Trade Co.,ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.