Sherlock Holmes Dedektif Hizmetleri

Şirket Hakkında
Merhaba, uzun yıllardır gerek kendi hayatımda gerekse devlet bağlantılı çeşitli konularda istihbarat sağlama, bilgi alışverişi, hipotez oluşturma gibi konularda kendimi geliştirerek maksimum seviyeye getirmiş bulunmaktayım. Yılların vermiş olduğu tecrübe hayatımdaki çalışma prensipleri ve disiplin neticesinde çok büyük başarılara imza atarak mevcut ekibimle bu alanlarda profosyonel bir şekilde hareket edip, yaşam standartlarımızı bu mesleğe adamış bulunmaktayız. Askeriyede zamanında önemli kıdemlere sahip olmuş, işini ciddiyetle yapan, devletin koymuş olduğu kuralları ve hatta devletin bizzat kendisini bilen değerli arkadaşlarımızın kıymetli fikirleri ile bu yola baş koyarak her türlü sıkıntının altından kalkmayı başardık. Hayatı, çevrenizdekileri her zaman kendi bakış paradigmamızdan değilde bizim bakış açımızdan gördüğünüzde, eğer ortada çelişkili bir durum varsa ne derecede büyük bir hengamenin içerisinde olduğunuzu anlayacak ve kendinizi tekrardan hayata programlayarak yaşamınızı sürdüreceksiniz. Hayatın içerisinde insanların insanlara yaptığı çirkin oyunlardan, deliller ve kanıtlar ile sıyrılarak üzerinizde hiçbir mağduriyetin kalmamasını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı hep büyük bir ciddiyet ve titizlikle yapmaktayız. Çünkü biliyoruz ki hayata negatif durumlar yön verir, pozitif durumlar da güçlü kılar. Bizler tamemen dürüst, namuslu, hak ve hukuk kuralları çerçevesi içerisinde Türk örf, adetleri ve aile yapısının hassaslığını da gözeterek bu işi, onurlu bir şekilde yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Hukuk çerçevesinde her türlü kirli işin, haksız düzenin ve yaşanılan mağduriyetlerin şüpheye mahal vermeyecek biçimde somut deliller ile ispatlanarak hukukun üstünlüğünün sağlanması amacı ile yıllardır hizmet vermekteyiz. Bize her türlü ilgili olduğumuz konularda danışabilir, soru sorabilir ve yardım isteyebilirsiniz.


YASAL UYARI: SABİT ADRESİ OLMAYAN , VERGİ LEVHASI OLMAYAN , SÖZLEŞME YAPMAYAN , SAHTE DEDEKTİFLERE KARŞI DİKKATLİ OLUN. ÖZEL DEDEKTİFLİK Hİ
Sherlock Holmes Dedektif
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sherlock Holmes Dedektif Hizmetleri
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Diğer
İkincil Sektörü:Güvenlik » Kişisel Korunma ve Kendini Savunma
Yetkili Kişi: Onurcan BAŞKAN
Adres: TRUMP TOWERS RESİDENCE kat:16&18 Kuştepe mah.Mecidiyeköy yolu cad.Mecidiyeköy/istanbul-europe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (531) - 6563046
Web Sitesi: http://www.dedektifsherlock.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sherlock Holmes Dedektif firma bilgileri. Sherlock Holmes Dedektif adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sherlock Holmes Dedektif ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sherlock Holmes Dedektif Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.