Sihirbez Oto Bakım Ürünleri

Şirket Hakkında
Sihirbez Oto Bakım, Gaziantep ili Nail Bilen Cad. Uğur Plaza Kat:10 No:1006 adresinde bulunmaktadır. Firma Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Aksesuar sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi İsmail TOPARLI dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Alman kalitesi ve teknolojisi ile üretilen ürünlerimiz dünya markası araba firmaları tarafından tercih edilen tek Nano teknolojili oto bakım ürünleridir. 2006 yılında Almanya’da üretimine başlanan GreGoor oto bakım ürünlerinin Türkiye Distrübütörü olan URBAN kimya tarafından Türkiye’ye getirilen ve Ülkemizde Sihirbez markası adı altında satılacak olan ve ulusal kanallarda reklamları ve tanıtım videoları yapılacak bu ürünlerin şehrinizdeki tek bayisi olmak için hemen bizimle iletişime geçin.
İletişim Bilgileri
Firma: Sihirbez Oto Bakım Ürünleri
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Aksesuar
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: İsmail TOPARLI
Adres: Nail Bilen Cad. Uğur Plaza Kat:10 No:1006
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 1620366
Web Sitesi: www.sihirbez.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Sihirbez Oto Bakım Ürünleri Bayilik Veriyor
Düşük Yatırım, Karlı Bayilik Fırsatı % 250 Kar Marjı Alman kalitesi ve teknolojisi ile üretilen ürünlerimiz dünya markası araba firmaları tarafın...
Sihirbez Oto Bakım firma bilgileri. Sihirbez Oto Bakım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sihirbez Oto Bakım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sihirbez Oto Bakım Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.