Sıla Medikal

"Dezenfeksiyon Uygulama Ürünleri"

Şirket Hakkında
Sıla Medikal;Bir Çok Ülkedeki Tıp Teknolojisi Geliştiren Kuruluşlar ve Üniversitelerle Temasları Sonunda Seçtiği Medikal Cihaz, Ürün ve Malzemeleri İthal Ederek Sağlık Kurumlarımız Aracılığıyla İnsanımızın Hizmetine Sunmuştur.
Cihaz ve Malzemelerin, Satış Sonrası Ürün, Yedek Parça, Sarf Malzemesi Desteği ve Bakım Hizmetlerini de Gereken Periyotlarda Duyarlılıkla Sürdürerek, Arızaları ve Buna Bağlı Yaşamsal Riskleri Azaltma Çabası Göstermektedir.
Alanında Üst Düzey Bilgi Birikimine Sahip Yurtdışı ve Yurtiçi Kuruluşlarla İlişkilerini Güncel Tutarak Personelini Yetkinleştiren Sıla Medikal, Yeni Projeler Geliştiren Dinamik Yapısını Güçlendirmekte ve Çalışmalarına Devam Etmektedir.
FAALİYET ALANLARIMIZ
BİO GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ZOONO ZOONOCİDE
Sıla Medikal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ÜRÜNLERİMİZ uygulandığında, yüzeyin bir parçası haline gelir. Yüksek dayanıklılığı sayesinde mikrop ataklarına etkili bir şekilde karşı koyar.
Ağ şeklindeki koruma tabakası yüzeyin hava almasını engellemez. Hiçbir toksik madde, klor, boya, metal iyonu, .kanserojen madde içermez.
İnsanlara, hayvanlara ve bitkilere hiçbir zarar vermeden, mikrop, virüs ve bakterilere karşı güvenli ve kalıcı bir koruma sağlar.
Her türlü yüzeyde kullanılabilir. Metal, cam, seramik gibi sert yüzeylerde minumum 28 gün tam olarak etkindir.
Kumaş, plastik, ahşap gibi yüzeylerde limiti açık olarak korumaya devam eder.Benzersiz ürünlerimiz, her türlü bakteri ve mikroplarla mücadele edilebilir.
Mikrop salgını, mantar, küf, yosun ve nemden oluşabilecek kötü kokuların yok edilmesinde kullanılır.
Hastaneler, veterinerlikler, okullar, kamu alanları, spor alanları, binalar, kreşler, turizm taşımacılık aracları , tüm ulaşım araçları, gıda imalat alanları gibi düşünülebilen her yerde güvenle kullanılabilir ve kesin çözüm getirir.
İletişim Bilgileri
Firma: Sıla Medikal
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: SILA MEDİKAL
Adres: ATAŞEHİR/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5401713
Faks: (216) - 5401714
Web Sitesi: http://www.silamedikal.com
Ürünleri
Zoono Zoonocide, Amerikan deniz kuvvetlerinde kullanılmak üzere , Dow Corning araştırmacıları tarafından keşfedilmiş özel formülasyona sahip nano te...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sıla Medikal firma bilgileri. Sıla Medikal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sıla Medikal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sıla Medikal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.