Sim İplik Ürürnleri

Şirket Hakkında
Sirketimiz 2001 yılında Sim İplik, Fantazi iplik, Floş İplik, Misina İpliği Ürünleri olarak Bayrampasa'da Sim İplik, Fantazi iplik, Floş İplik, Misina İpliği satisina baslamistir. 2005 yilinda Sim İplik, Fantazi iplik, Floş İplik, Misina İpliği olarak su anki yeni yerinde Sim İplik, Fantazi iplik, Floş İplik, Misina İpliği satislarinin yani sira diger ürünlerimiz ile de faaliyetini sürdürmektedir.Siz degerli müsterilerimize kalite ve uygunluk açısından en iyi hizmeti verme çabamızı bu sayfalar aracılıgı ile sizlere daha kolay ve zahmetsiz sunmaya çalısacagız.Kartelamızdan ihtiyaciniz olan ürünleri bizi +90 212 493 50 17 no'lu Telefonumuzdan ya da sale@simipliktekstil.com Bu mail adresimizden bize ulasarak siparisinizi verebilirsiniz
Sim İplik Ürürnleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sim İplik Ürürnleri
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Nizam Dilli
Adres: Orta Mah.topkapı Maltepe Caddesi Nebati İş Merkezi No:46/48-b Bayrampaşa / İstanbul/turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4935017
Web Sitesi: www.simipliktekstil.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sim İplik Ürürnleri firma bilgileri. Sim İplik Ürürnleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sim İplik Ürürnleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sim İplik Ürürnleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-09-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.