Simurg Tasarım Tekstil Ltd. Sti.

"Simurg Tasarım Mutluluk Veren Giysiler Üretir"

Şirket Hakkında
OZ.M.OZ markamız ile, her yaştaki hanımlara hitap eden; şık gece elbiseleri, parti elbieseleri, düğün kıyafetleri, abiye giysiler; genç kızlarımız için mezuniyet elbiseleri, şık günlük elbiseler tasarlıyor ve üretiyoruz.
25 yıllık deneyimimiz ile hem moda hem kumaş teknolojisinde en güzel ürünleri sunuyoruz.
Ürünlerimizi İzmirde seçkin butiklerde veya, bir tıkile OZ.M.OZ online alışveriş sitemiz ozmoz.web.tr de bulabilirsiniz.
Ayrıca, geniş çevremizle küçük adetli ve yüksek kaliteli ihracat isteklerine de cevap veren firmamız, yurtdışına da model/stil hizmeti sunmaktadır.
Simurg Tasarım Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Simurg Tasarım Tekstil Ltd. Sti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Mukadder Özden
Adres: 5747/1 Sk. No:12 MTK Sitesi Çamdibi
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4311399
Faks: (232) - 4311369
Web Sitesi: www.ozmoz.web.tr
Ürünleri
Ön ve arkada payetli kumaş aksesuarlı, tek askılı uzun elbise;Saten astarlı, Arka ortada uzun gizli fermuar, Arka belde payetli fiyonk.
Dantel kumaştan, içi streç jarse astarlı, belinde ve göğsünde dekoratif şeritli, balon etekli elbise. Fermuarsız, bel ve roba üst kenarı lasti...
İki renkli Şifon kumaştan balon etekli diz üstü elbise. Saten astarlı, Askılı veya askısız kullanılabiir. arka ortada gzli fermuarlı ve biritli-d...
Metal ışıltılı saten kumaştan, kolsuz, kare yakalı elbise. Saten iç astar, arka ortada gizli fermuar, kapalı yırtmaçlı, diz boyunda, dar ete...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Simurg Tasarım Tekstil firma bilgileri. Simurg Tasarım Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Simurg Tasarım Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Simurg Tasarım Tekstil Ltd. Sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.