Simurgclock

Şirket Hakkında
Tasarımı ve üretimi bize ait el yapımı hediyelik özel ahşap saatler, tasarım çalışmaları.Ayrıca şirketlere özel grafik tasarımlarıyla birebir resim baskılı promosyon saatler çalışmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Simurgclock
Sektörü: Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
İkincil Sektörü:Saat, Gözlük, Mücevher » Duvar Saati
Yetkili Kişi: Ozlem Bildirici
Adres: Bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2218576
Faks: (544) - 8507604
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
El Yapımı Ahşap Dekoratif Saat
Tasarımı ve üretimi bize ait olan el yapımı özel ahşap saatler çalışmaktayım.Turistik ve özel hediyelik olarak çok ciddi yerlerle anlaşmalarım var.Siz...
Şirketlere Özel Promosyon Saat
Şirketlere özel promosyon duvar saati çalışmaktayım.Farklı grafik tasarım birebir resim baskıları ile en güzel ve en uygun saatler.
Simurgclock firma bilgileri. Simurgclock adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Simurgclock ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Simurgclock firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.