Simya Bilgisayar Yazılım Ltd.şti

Şirket Hakkında
SİMYA YAZILIM
Müşterilerimiz için, ihtiyaçlarına uygun, akıcı, esnek programlar tasarlayıp, en güncel teknolojilerden yararlanarak, yazılımlar üretmek. Üretilen yazılımları müşteri beklentileri üzerine çıkarma için araştırmalar yapmak. Yeni oluşabilecek durumlara karşı derhal güncellemeler yapmak. Üretilen yazılımların tam desteğini vermek. Müşteri sorunlarını en kısa sürede çözmek. Sürekli gelişim halinde olmaktır.
Edindiğimiz tecrübeler ve sürekli yaptığımız araştırmalar ışığında, kullanıcı ve desteğe en az ihtiyaç duyan akıllı yazılımlar üretmek. Bu yazılımları tüm dünya ülkelerinin hizmetine sunmak. Kaçırdığımız sanayi devriminden ders alarak, bilgi çağını yakalamak, hatta bu çağda öncü ülkelerden biri olarak, ülkemizin adını bu alanda duyurmaktır.
Program Üretimindeki Yapım İlkelerimiz:
1- Programlar basit yapılı olmalıdır.
2- Kullanıcıya mümkün olduğunca az ihtiyaç duymalıdır
3- Kullanıcı ihtiyaçları çok yönlü araştırmalı ve kullanıcı beklentilerinin üzerine çıkılmalıdır
Simya Bilgisayar Yazılım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
REHBER
Okul Rehberlik Servisleri için hazırladığımız SIMYA REHBER Programı, rehberlik servislerinin hemen her türlü ihtiyacını karşılamak için tasarlanmıştır.
1999 yılından buyana üzerinde çalışılan program, rehberlik servislerinde mükemmel bir şekilde kullanılmaktadır.

Rehber Programı sayesinde okul Rehberlik Servislerinde karışıklığa, istenildiğinde bir türlü bulunamayan evraklara, kâğıt masrafına, sınıf öğretmenleri ile test uygulama mücadelesine, tutarsız sonuçlara, her şeyden önce bunlar için harcadığınız zamana son veriyor.

Simya Rehber programı sayesinde zamanınızı öğrencileriniz ile yapacağınız görüşmelere ve etkinliklere ayırabilirsiniz. İstediğiniz her türlü bilgiye anında ulaşabilirsiniz. Bir öğrencinin veya sınıfın tüm bilgileri düzenli bir şekilde elinizin altında olacak. Uygulanan test sonuçları için saatlerinizi hatta günlerinizi harcamıyorsunuz. Saatlerce grafik çizmek için uğraşmıyorsunuz. Her şey ama her şey elinizin altında.

Test uygulamak için sınıf ö
İletişim Bilgileri
Firma: Simya Bilgisayar Yazılım Ltd.şti
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: MUSTAFA DEMİR
Adres: MECİDİYEKÖY İŞ MERKEZİ .KAT:4 NO:72 ŞİŞLİ/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2113285
Faks: (212) - 2670717
Web Sitesi: www.simyabilgisayar.com
Ürünleri
BU PROGRAM SAYESİNDE OPTİK FORMLARINIZI KOLAYCA OKUYABİLİRSİNİZ.
OSS SINAV PROGRAMI Program okul ve dershanelerde uygulanan sınavlarını değerlendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Uygulanan bu sınavlarla hem öğrencile...
OKS SINAV PROGRAMI Program okul ve dershanelerde uygulanan sınavlarını değerlendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Uygulanan bu sınavlarla hem öğrenci...
REHBER Okul Rehberlik Servisleri için hazırladığımız SIMYA REHBER Programı, rehberlik servislerinin hemen her türlü ihtiyacını karşılamak için ta...
Değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerinizi yıllardır ÖSS sınavına birçok güçlükle hazırladınız. Onların başarısınız kendi başarınız olarak görüp, sank...
İlan Talep ve Teklifleri
Simya Yazılım Ve Rehberlik Tüm Yurt Genelinde Bayilikler Verilecektir
EĞİTİM SEKTÖRÜNE HİZMET EDEN TÜM GİRİŞİMCİLERE AÇIĞIZ.www.simyabilgisayar.com
Yurt Genelinde Bayilikler Verilecektir.
SİMYA YAZILIM ÜRETMİŞ OLDUGU PROGRAMLARIMIZIN SATIŞI İÇİN EĞİTİM SEKTÖRÜNDEKİ GİRİŞİMCİLERE BAYİLİKLER VERİLECEKTİR.www.simyabilgisayar.com
Simya Bilgisayar Yazılım firma bilgileri. Simya Bilgisayar Yazılım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Simya Bilgisayar Yazılım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Simya Bilgisayar Yazılım Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.