Simya Peyzaj Doğaltaş San Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Simya Peyzaj, uzun yıllar üretim ve tedarikçisi olduğu yapısal peyzaj ürünleri (doğal taş çeşitleri)nin yanında kurumsal yapısını tamamlamasına müteakip hizmet ve ürün yelpazesini genişletmek amacıyla bitkisel peyzaj ürünlerinin de üretim ve tedarikçisi olarak piyasaya hizmet sunmaktadır. Özellikle iç ve dış mekan bitki tasarımı ve bakımı konusunda uzman kadrosu ile peyzaj projelerini kimi zaman yüklenici, kimi zaman ise alt yüklenici olarak üstlenmiştir.

İthal veya yerli, iç mekân veya dış mekân bitki temini ile projelerinize ivme kazandırın. Bitkiler kendilerine has güzelliklerini zamanla ortaya koyarlar. Bu uzun zaman alabilir. Bunun için beklemeniz çok gereksiz. Simya Peyzaj, zevkinize uygun bitki çeşitlerini, istediğiniz tür, varyete, boy ve formda ithal ya da yerli, iç mekan veya dış mekan tüm özel bitkileri temin edebilir. Gebze deki merkez fidanlığımızda, bu bitkilerden örnekler görebilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Simya Peyzaj Doğaltaş San Tic Ltd Şti
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe ve Ev Diğer
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Peyzaj
Yetkili Kişi: Rıza Keskin
Adres: Çavuşbaşı Cad No 41 Beykoz
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6064880
Web Sitesi: http://www.simyapeyzaj.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Simya Peyzaj Doğaltaş firma bilgileri. Simya Peyzaj Doğaltaş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Simya Peyzaj Doğaltaş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Simya Peyzaj Doğaltaş San Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.