Sincan Metal Ltd Şti

"KALİTE GARANTİ FİYATTA ÖNCÜ"

Şirket Hakkında
Sincanmetal.com -Türkiyenin Online celik borsasıdır.
Sincanmetal.com iş günlerinde 09:00 - 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir

Online alışveriş yapmanız icin üye olmanız gerekir.

Firmamızın esas amaç ve politikası; kaliteli ürün, uygun fiyat ve ödeme, kaliteli hizmet, zamanında ve yerine teslim, zamanında ödeme üzerine kurulmuştur
ÇELİK GRUBU :
Başta organize sanayi, celik imalatçılar olmak üzere; levha ve rulo (sıcak soğuk) sac, galvanizli sac, baklavalı sac, trapez-oluklu- baskılı sac , NPI - NPU - HEA - HEB - IPE Profiller, Köşebent Demiri (NPL) , Lama ve Silme demir, Kutu Profil borular (Kare ve dikdörtgen), Doğalgaz - su ve gaz boruları, konstrüksiyon boruları , inşaat demiri - transmisyon ve imalat çelikleri gibi yassı ve hadde çelik mamüllerinin satışını ve tedarikçiliğini yapmaktadır.
KLİMA PROJE & TAAHHÜT GRUB
Firmamız Isıtma , Soğutma , Klima , Havalandırma ve Mekanik Tesisat Sistemleri Projelendirme ve Anahtar teslimi taahhüt alanında hizmet vermektedir. Deneyimli Teknik kadrosu ile 20 Yıllık tecrübe ile yurt içinde ve yurt dışında bir çok projeye imzasını atmıştır. Sahip olduğu geniş deneyim ve mühendislik birikimiyle mekanik işlerle ilgili tüm mühendislik hizmetine yanıt vermektedir.
Firmamız teknolojideki son gelişmeleri yakından takip eden sektörde kalitesini kanıtlamış üretimci firmaların ürünlerin satışını yapmaktadır. Firmamızın genel olarak yaptığı Projelendirm
Sincan Metal Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sincan Metal Ltd Şti
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Klima
Yetkili Kişi: kadir yaşar
Adres: sincan sanayi sit 3. cad no:13
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2768146
Faks: (312) - 2768147
Web Sitesi: www.sincanmetal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sincan Metal Ltd firma bilgileri. Sincan Metal Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sincan Metal Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sincan Metal Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.