Sindel İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
SiNDEL İthalat İhracat ve Ticaret Ltd. Şti.
Sindel İthalat İhracat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Profesyonel Makine, Profesyonel İş!

MACROZA M-90 Kanal açma makinesi ile zaman, malzeme ve işçilikten %80 tasarruf edin!

Bugüne Kadar Bildiğiniz Bütün Makineleri Unutun!
MACROZA M-90 Kanal açma makinesi kanalın içini de boşaltarak açmaktadır. Bu yüzden ayrıca çekiçle veya murçla kanalın içini boşaltmanıza gerek kalmamaktadır. Çekiç ve murçla açılan kanallarda çalışma esnasında kırılan, dökülen ve zaman kaybını hesap ettiniz mi? MACROZA Kanal açma makinesi zaman, malzeme ve işçilikten %80 tasarruf sağlıyor.

MACROZA M–90 Kanal Açma Makinesi
Duvar ve düz yüzeylerde elektrik, su, ısıtma, soğutma, klima, kombi ve sıhhi tesisat gibi çalışmalarınızda kanal açmayı son derece kolaylaştırıyor.

Piyasanın En Güçlü Makinesi
2000 Watt gücündeki M-90 modelimiz kapasite üstü hizmet vererek ytong, tuğla, briket ve bims gibi her türlü zeminde hızlı bir şekilde çalışabilmenizi sağlıyor.

Artık Toza Son!
MACROZA M-90 Kanal açma makinesi piyasada nerdeyse hiç toz üretmeyen ilk ve tek makinedir. Düşük çalışma hızı, sadece 1.000 Devir (R.P.M) sayesinde atıkları ufalamıyor yalnızca parçalara ayırıyor ve parçalar yere dökülüyor.
Bu yüzden çalışırken Emici Gerektirmiyor, diğer elmas dişli makinelerde olduğu gibi.

Daha Az Eforla Daha Fazla Kanal
Çekiç ve murç kullanarak kendinizi yormayınız. MACROZA çapraz freze bıçakları ile çok az güçle çok daha fazla kanal açabilirsiniz.
MACROZA M-90 Kanal açma makinemiz günde 8-10 Daire açma kapasitesine sahiptir.
İletişim Bilgileri
Firma: Sindel İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd. Şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İthalat
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: SiNDEL
Adres: Aşıkpaşa Mah. Lise Cad. Beyaz Gül Apt. No: 2/4
Şehir: Kırşehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (386) - 2136958
Faks: (386) - 2133371
Web Sitesi: http://www.sindel.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Profesyonel Makine, Profesyonel İş! MACROZA M-90 Kanal açma makinesi ile zaman, malzeme ve işçilikten %80 tasarruf edin! Bugüne Kadar Bildiğin...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sindel İthalat İhracat firma bilgileri. Sindel İthalat İhracat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sindel İthalat İhracat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sindel İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.