Sinema Akademi Oyunculuk Diksiyon Spikerlik- Sunuculuk Kursu

Şirket Hakkında
Sinema Akademi olarak her biri alanında uzman sinema kursu eğitmenleri, akademisyenler, sanatçılar, konservatuar eğitmenleri, sanat yönetmenleri ve danışmanlar ile birlikte kariyerine yön vermek isteyenlere eğitim vermek amacıyla kurulduk.

Sinema Akademi olarak Diksiyon, Beden Dili, Spikerlik-Sunuculuk, Yönetmenlik, Yapımcılık, Yaratıcı Drama ve Şan dersleri başta olmak üzere sinemayı oluşturan her branştan eğitim almak isteyen kişilere diledikleri derslerde grup ve özel eğitimler vererek kariyerlerini şekillendirmelerine, uzmanlık alanlarını belirlemelerine yardımcı olmaktayız.
Sinema Akademi Oyunculuk
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sinema Akademi Oyunculuk Diksiyon Spikerlik- Sunuculuk Kursu
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Orhan Gürbüz
Adres: Hat Boyu Çıkışı Sk. No:32 Bakirköy – İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 5323040
Web Sitesi: http://www.sinemaakademi.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sinema Akademi Oyunculuk firma bilgileri. Sinema Akademi Oyunculuk adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sinema Akademi Oyunculuk ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sinema Akademi Oyunculuk Diksiyon Spikerlik- Sunuculuk Kursu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-05-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.