Sinerji Teknoloji

"Hayallerinize Güç Veren Enerji"

Şirket Hakkında
BİZLER BİR ÇOK PARLAK FİKRİN VE AKLIN BİR ARAYA GELDİĞİ,
DEV BİR FİKİR DİNAMOSUYUZ ..

AR-GE Tabanlı Bölgesel ve Kurumsal İnovasyon Stratejileri Geliştirmekte olan şirketimiz, B2B ve B2Cye hazırdır. Halen geleceğin sitesi ve adından çokca bahsettirecek olan www.firmadanfirmaya.com / net ve www.merkeznoktasi.com un isim hakları Sinerji Teknoloji tarafından alınmış olup çalışmalarımız hızla sürmektedir. Şirketimiz E-Ticaret , Kurumsal Danışmanlık, İnovasyon Projeleri , Mekan Tasarım, Web Tasarım, Prodüksiyon, Reklam ve Prezentasyon, Restorant-otel-market-Satış noktası ve Fabrika Otomasyonu - Ulusal ve Uluslararası Stratejik Projeler Üretmektedir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sinerji Teknoloji
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Mehmet CANLAR
Adres: www.sinerjiteknoloji.com
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 6600571
Web Sitesi: www.sinerjiteknoloji.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sinerji Teknoloji firma bilgileri. Sinerji Teknoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sinerji Teknoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sinerji Teknoloji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.