Sinoğlu Unlu Mamüller

Şirket Hakkında
Sinoğlu unlu mamüller 2006 yılında istanbul kağıthanede üretime ve parekende satışla ticari hayatına başlamıştır. Önceleri sadece poğaça, simit ve börek çeşitleri üretmiş daha sonra büyüyerek 43 farklı çeşitle toptan üretim ve satış ve kendi alanında çözüm ortaklıkları yaparak 2011 yılında üretim bölümünü büyütmüş ve güçlendirmiştir. Şu an itibariyle büyük siparişleri sorunsuz karşılayabilecek üretim bandına sahiptir. Ruhsatları ve izinleri devamlı yenilenmekte ve kontrollerden başarı ile geçmektedir.
Firmamız bölgemizde ve hatta avrupa yakasında üretimi çok az olan kuru poğaça üretimini de yapmaktadır. Dayanıklılığı, lezzeti ve çabuk benimsenmesi nedeniyle önemli bir yere sahiptir. Sadece insan emeği ile üretilir.Susuz üretildiği için mide sorunlarınada sebep olmamaktadır.
Kullandığımız tüm ek malzemeler de piyasanın bilinen ve kalite standartlarına sahip markalarıdır.
Kurulduğumuzdan beri hep aynı kalite de devam ediyor oluşumuz bir çok firma ile olan uzun vadeli ilişkilerimizin devamı açısından da memnuniyet vericidir.
Bölgemiz içerisinde askeri tesisler , ilk orta ve lise düzeyinde okullar ve kantinleri, çağrı merkezleri kendimize ait markamız olan (börekçim) satış yerlerimiz kamu kurum ve kuruluşları( iski merkez , belediye sosyal tesis) birçok müşteri ile çalışmaktayız.
2013 yılı misyonumuz olan çözüm ortaklığı için daha büyük firmaları portföyümüze katmak ve karşılıklı memnuniyet ve kazanç içerisinde ticari hayatımıza devam etmek istemekteyiz.
Sinoğlu Unlu Mamüller
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sinoğlu Unlu Mamüller
Sektörü: Gıda / Tarım » Unlu Ürünler / Makarna
Yetkili Kişi: alpay altıntaş
Adres: hamidiye mh. dilaver sk no:5 kağıthane istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6778888
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sinoğlu Unlu Mamüller firma bilgileri. Sinoğlu Unlu Mamüller adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sinoğlu Unlu Mamüller ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sinoğlu Unlu Mamüller firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.