Sintek Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti.

"RÖHM Türkiye Distribütörü"

Şirket Hakkında
Sintek Mühendislik 2002 yılında kurulmuştır. Ana faaliyet alanı talaşlı imalat tezgahlarında kullanılan iş parçası ve delici / kesici takım tutucuların ithalatıdır. Bu konuda bir asırlık tecrübesi ve yüksek kaliteli ürünleriyle tanınmış olan Alman RÖHM firmasının Türkiye mümessilliğini yürütmektedir.

Sintek Mühendislik RÖHM’ün standart ürünlerinin yanısıra, RÖHM özel tasarım ürünleriyle talaşlı imalat sektörünün iş parçası bağlama problemlerine doğru çözümler üretmektedir.

Sintek Mühendislik’in diğer faaliyet alanları ise CNC ve mekanik torna tezgahları için çubuk sürücüleri, otomotiv satış sonrası sektörüne yönelik servis ekipmanları ve motor yenileme tezgahları ithalatıdır.
Sintek Mühendislik Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
RÖHM matkap mandreni , döner punta , tırnaklı punta , mekanik / hidrolik / pnömatik torna aynası , tezgah mengenesi , robot tutucu , tahrikli takım tutucu , içten sıkmalı pens , indeksleme aynası , ara yatak ( lünet )
İletişim Bilgileri
Firma: Sintek Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İthalat
İkincil Sektörü:Makina » Makina Aksamı
Yetkili Kişi: Sintek
Adres: Cumhuriyet Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 4/1 Tarabya Üstü - Sarıyer
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2996184
Faks: (212) - 2995675
Web Sitesi: www.sintekmuhendislik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sintek Mühendislik Makina firma bilgileri. Sintek Mühendislik Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sintek Mühendislik Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sintek Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.