Sinyal Güvenlik Sistemleri

Şirket Hakkında
SİNYAL Güvenlik Sistemleri, Uluslararası Teknoloji pazarında markalaşmayı hedeflemiş, ileri teknoloji içeren, kalitesi yüksek ürün yelpazesine sahip, kendi sınıfının lider firmaları ile çözüm ortaklığı yapmaktadır.

Elektronik , güvenlik ve otomasyon sistemlerinde seçkin firma olma yolunda hızla ilerlemekte olan SİNYAL Güvenlik Sistemleri, bahsi geçen alanlardaki en ileri teknolojiyi hedef müşteri grubuna en yüksek kalite ve uygun fiyatlarla sağlamayı şirket misyonu olarak benimsemiştir.

SİNYAL Güvenlik Sistemleri, mevcut ürün ve sistemler ile değil, projeye uygun çözümler üretmektedir. Kişiye ve projeye özel çözümler üretmekte kararlı olan firmamız, "Teknolojik çözümler üretir." parolasını şirket politikası edinmiştir.Takım olmayı başarmış, konusunda tecrübe sahibi uzman proje & teknik kadrosu ve sürekli genişleyen ürün yelpazesi ile projeye uygun teknolojik çözüm üretmekte olan SİNYAL GÜVENLİK SİSTEMLERİ firma yapılandırması ve organizasyonu ile müşterilerine doğru ve zamanında hizmet vermek amacıyla;

Satış Koordinatörlüğü
Projeler Koordinatörlüğü
Planlama ve Lojistik Koordinatörlüğü
Teknik Hizmet ve Servis Koordinatörlüğü
Finansman Koordinatörlüğü

isimleri altındaki departmanları ile koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Kendi alanlarında yetişmiş insan gücüne yatırım yapan SİNYAL kadrosunu her geçen gün hızla büyüterek istihdam sağlamaktadır.

SİNYAL GÜVENLİK SİSTEMLERİ;
. CCTV Kapalı Devre Televizyon Sistemleri. IP Network Çözümleri
. Yangın Önleme, Söndürme, Algılama ve İhbar Sistemleri
. Access Kontrol Sistemleri, Bariyer, Turnike , Kartlı Geçiş Sistemleri, Metal Üst arama dedektörleri,
. İnterkom Sistemleri
. Soygun İhbar Sistemleri
. Genel Seslendirme ve Anons Sistemleri
.Konferans Salon Ses, Işık ve Görüntü Sistemleri konularında, proje danışmanlığı, ürün, sistem ve proje tesisi, çözüm ortaklığı, satış sonrası teknik servis ve sözleşmeli periyodik bakım hizmetleri vermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sinyal Güvenlik Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » İşyeri Koruma Ürünleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Kamerası
Yetkili Kişi: Mehmet DOĞAN
Adres: Çakmak Çamlık Mah.İkbal Cad.Gönülden Sok.No28/4
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5947031
Web Sitesi: www.sinyals.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sinyal Güvenlik Sistemleri firma bilgileri. Sinyal Güvenlik Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sinyal Güvenlik Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sinyal Güvenlik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.