Şirinler Genç Odası

Şirket Hakkında
Şirinler genç odası 1990 yılında İnegöl / Bursa ‘ da TETOVA MOBİLYA markası altında kurulmuş olup ; Genç odası, Bebek odası, Modern Yatak ve Yemek odası mobilyaları üretmekte ve siz saygıdeğer müşterilerimize sunmaktadır.


Başta Yunanistan, Irak, İran Avusturya, Almanya, Fransa olmak üzere 15 farklı ülkeye ihracatlar gerçekleştirerek, ISO, E1, TSE kalite standartlarıyla iç ve dış piyasada hızlı adımlar atmakta , orjinal kaliteli ve farklı tasarımlarıyla piyasadaki yerini almaktadır.

Daha fazla bilgi için lütfen web sayfamız www.sirinodam.com ‘u ziyaret ediniz.

Şirinler Genç Odası
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şirinler Genç Odası
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Çocuk Mobilyası
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Yatak Odası Mobilyası
Yetkili Kişi: Ömer TEMİZ
Adres: Ertuğrulgazi cd. Sultan Sokak No : 18/B İNEGÖL / BURSA / TÜRKİYE
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 7135072
Web Sitesi: www.sirinodam.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şirinler Genç Odası firması TBC ziyaretçilerinin toplam 3 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 3.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Şirinler Genç Odası firma bilgileri. Şirinler Genç Odası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şirinler Genç Odası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şirinler Genç Odası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.