Şirvanlı Alüminyum Döküm Ve Metal İşleme Sanayi A.ş.

Şirket Hakkında
Şirvanlı Alüminyum, alüminyum döküm sektöründe entegre olarak üretim kısımlarını tek çatı altında toplayan nadir döküm fabrikalarından bir tanesidir. Şirvanlı Alüminyum Döküm bünyesinde bulunan üretim kısımları kokil döküm, kum döküm, enjeksiyon döküm, talaşlı imalat, kalıphane, modelhanedir. Üretim hattında aktif olarak 450 kalıbı çalışmaktadır. Şirvanlı emsal firmalar arasında sahip olduğu en güçlü tarafı mühendislik özelliğini aktif olarak kullanmasıdır. Şirvanlı Alüminyum Döküm kaliteli üretim anlayışını uygun fiyat politikasıyla birleştirerek müşterilerine daha hızlı ürün ve daha fazla kazanç sağlamayı ilke edinmiştir.
Şirvanlı Alüminyum Döküm
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şirvanlı Alüminyum Döküm Ve Metal İşleme Sanayi A.ş.
Sektörü: Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Ömer Güleç
Adres: Sultan Orhan Mah. 1176/2 Sok. Gebze Küçük Sanayi Yanı GEBZE / KOCAELİ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6430475
Web Sitesi: www.sirvanli.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şirvanlı Alüminyum Döküm firma bilgileri. Şirvanlı Alüminyum Döküm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şirvanlı Alüminyum Döküm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şirvanlı Alüminyum Döküm Ve Metal İşleme Sanayi A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.