Şirvanlı Alüminyum Hurda Ve Geri Dönüşüm

Şirket Hakkında
Firmamız kullanılmış alüminyum ve alüminyum hurdaların alımını yaparak, geri dönüşüm tesislerinde tekrardan üretime hazır hale getirmektedir. Alüminyum %100 geri kazanılabilen bir hammadde olduğu için, alüminyum parça üretiminde kullanılmış alüminyumun önemi büyüktür.

Külçe alüminyum paketlenmiş ve sevkiyata hazır olarak stoklarımızda bulunmakta ve satışı yapılmaktadır.

* * *

Kullanılmış alüminyum, alüminyum üretimindeki en önemli hammaddedir. Alüminyum malzemeler 100% oranında geri kazanlılabildikleri için alüminyum üretiminde tekrar tekrar kullanılabilmektedir. Alüminyum geri dönüşümü ile sadece katı madde miktarı azaltılmaz aynı zamanda boksit madeni doğal kaynağı ve enerji korunmuş olur.

Kullanılmış alüminyumdan alüminyum üretimi, hammaddeden alüminyum üretimine göre %95 daha az enerji gerektirir. Böylece önemli oranda enerji kaynağı korunmuş olur

Kullanılmış alüminyum geri kazanılıp üretime sokulduğunda %99 oranında baca gazı kirletici emisyonu azalır.

Kullanılmış alüminyum geri kazanılması demek, daha az enerji ve hammadde tüketimi demektir. Kullanılmış alüminyumdan alüminyum üretilerek sera gazı emisyonu %95 ve atık su kirlenmesi %97 oranında azaltılabilir.
Şirvanlı Alüminyum Hurda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şirvanlı Alüminyum Hurda Ve Geri Dönüşüm
Sektörü: Maden ve Metal » Hurda
Yetkili Kişi: ŞİRVANLI ALÜMİNYUM
Adres: Sultan Orhan Mh. 1176/2 Sk. GEBZE / KOCAELİ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6430476
Web Sitesi: http://www.aluminyumhurda.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şirvanlı Alüminyum Hurda firma bilgileri. Şirvanlı Alüminyum Hurda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şirvanlı Alüminyum Hurda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şirvanlı Alüminyum Hurda Ve Geri Dönüşüm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-05-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.