Şişli Diyetisyen

"Uzman Diyetisyen Işın Sayın ile sağlıklı bir şekilde kilo vermeye ne dersiniz ?"

Şirket Hakkında
Sağlıklı zayıflamanın ilk adımı olarak birey kendisi kilo vermeyi istemeli ve bu düşüncesinde kararlı olmalıdır. Yapılan testler sonucunda nasıl bir yol izleneceği Şişli diyetisyen Işın Sayın ile birlikte karar verilir ve ilk aşama gerçekleşmiş olur.
http://sislidiyetisyen.com.tr/
Zayıflamak sadece vücut sağlığını değil psikolojik olarak da bireye etki etmektedir. Bu nedenle fazla kiloları olan bireyler zamanla sinirlenmeye ve toplumdan uzaklaşmaya başlarlar fakat İstanbul diyetisyen ile belirlenecek tedavi ve bunun uygulanması sonucunda harika sonuçlar elde ederek sizleri hakkınız olan sağlıklı ve sosyal bir birey olarak yeniden hayatla tanıştırıyoruz. Üstelik ücretsiz muayene ile sizleri şişlideki muayenehanemize davet ediyoruz.
Şişli Diyetisyen
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şişli Diyetisyen
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Zayıflama Aletleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: Işın Sayın
Adres: Halaskargazi Caddesi Doğançay Apt. No:216 Kat:5 Şişli - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2340669
Web Sitesi: http://sislidiyetisyen.com.tr/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şişli Diyetisyen firma bilgileri. Şişli Diyetisyen adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şişli Diyetisyen ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şişli Diyetisyen firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.