Sistem Adam Teknoloji & Bilişim Hizmetleri

Şirket Hakkında
Sektörümüzün her geçen gün yenilenen teknolojik alt yapısı, buna bağlı ürün ve çözümlerin sürekli artması hangi ürünün, hangi çözümün en doğrusu olduğunu bulmamızda bizleri çok zorluyor. Sayısız ürün ve çözümlerin bulunduğu sektörde size en uygun çözümün ne olduğunu belirlemek için Sistem Adam Teknoloji & Bilişim Hizmetleri olarak işimizin ve araştırmalarımızın % 80′ lik kısmını buna ayırdık….

Sektörümüzde ürünler ne kadar artarsa artsın sizlerin en büyük ihtiyacı bu ürünün hizmetini doğru ve zamanında alabilmek olarak belirledik. Bu kapsamda şirket olarak hiçbir rakip firmanın önemsemediği kadar servis hizmetlerimizi önemsiyor ve bunun için sürekli yatırım yapıyoruz…

Her 3 ayda bir yapılan “100 anlaşmalı memnun müşteri” anketimizin sonuçlarını firma yöneticileri olarak gururlanarak alıyor, doğru yolda olmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Anketimize katılan anlaşmalı firmalarımızın servis memnuniyet oranı % 96 seviyesinde olup, % 100 olması içinde elimizden geleni gece-gündüz yapmaya çalışıyoruz…
Sistem Adam Teknoloji
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sistem Adam Teknoloji & Bilişim Hizmetleri
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Kamerası
Yetkili Kişi: Onur YILMAZ
Adres: İstanbul Cad. 94. Sok. No:19/7 ESENLER
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5085151
Web Sitesi: http://www.sistemadam.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sistem Adam Teknoloji firma bilgileri. Sistem Adam Teknoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sistem Adam Teknoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sistem Adam Teknoloji & Bilişim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.