Sistembau

Şirket Hakkında
İşimiz iç mimari ;biraz ressamlık biraz heykeltıraşlık ve dekoratif ahenginde oldugu adsız bir sanat dalı gibidir adeta!

Bizde bu adı konmamış sanatın emekçileriyiz.

1992 yılından beri almanyada system trockenbau GmbH ismiyle faaliyet gösteren firmamız.bölgesinin (eyaletinin) önde gelen firmalarından birisi olma başarısını göstermiştir. Şirketimiz bir aile şirketi olarak kurulmuştur.

2004 senesinden beri takip ettiğimiz türkiye piyasasınında artık izolasyon ve iç mimaride çok yol katetmesinden gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bizde bu gelişim ve yükselen inşaat mimarisi döneminde sektörde yerimizi almak ve profesyonel yönetim ve işçilik anlayışımızla başarılı olmak istiyoruz.

Isınmanın ve de soğutmanın cok pahalı maliyetler getirdiği günümüzde. Bizimde sizin cebinizi ısıtacak çözümlerimiz var. yaptığımız işler en az 3 sene garantilidir. İşçilikten kaynaklanan hataları zaman geçirmeden. tekrar yapmayı taahhüt ediyoruz. hem eviniz hem cebiniz ısınacak huzuru mekanınızda bulacaksınız.

Sirketimiz tecrübeli yönetici mühendis isci kadrosuyla ülkemiz yapi gerceginide göz önüne alarak isi ses ve nem yalitimlari basta olmak üzere yangin önlemi gibi baslica sorunlari göz önüne alarak yapilan islerin uzun ömürlü hijyenik ve sagliga uygun olmasina özen göstermek ve bu alanda uygulanan teknolojileri avrupa ile ayni anda müsterilerimize sunmak öncelikli hedeflerimizdendir.

Uzmalik alanlarimiz... özel daire ve villa dekorasyonlari cati kat izolasyonlari, giris katlarda neme dayali siva ve boya dökülmeleri tadilatlari bina dis cephe izolasyonlari gibi bire bir size yaptigimiz islerden örnekleri vede asamalarini referanslarimiz bölümünde bulabilirsiniz.

Siz hayal edin düsleyin.....Biz gercege dönüstürelim.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sistembau
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: eşref horasan
Adres: im grossen rohr 1 a
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 3211977
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.sistembau.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sistembau firma bilgileri. Sistembau adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sistembau ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sistembau firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.