Site Elektrik - Elektronik

Şirket Hakkında
1992 YILINDA , ELEKTRİK -ELEKTRONİK SAHASINDA TAMİR -TESİSAT TEKNİK DESTEK SERVİS HİZMETLERİ İLE ATAŞEHİRDE FAALİYETLERİNE BAŞLAMIŞ OLUP, MÜHENDİSLİK DÜZEYİNDEKİ BİLGİ VE DENEYİMLERİMİZİ GÜÇ ELEKTRONİĞİ ALANINDA YOĞUNLAŞTIRARAK 2008 YILI İTİBARİ İLE UPS GÜÇ ELEKTRONİĞİ TAMİRLERİNDE PİYASADA KISA SÜREDE TANINMIŞ VE HAK ETTİĞİ YERİ DAHA İLERİ SEVİYELERE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMEKTEDİR.
YURT GENELİNDE PEKÇOK ANABAYİİ VE TALİ BAYİİLERE UPS CİHAZ VE KART TAMİRLERİNİ SÜRDÜRMEKTE OLUP, MARMARA GENELİNDE SON KULLANICILARA YÖNELİK SERVİS HİZMETLERİMİZE DE BAŞLAMIŞ DURUMDAYIZ
Site  Elektrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Site Elektrik - Elektronik
Sektörü: Enerji » Kesintisiz Güç Kaynağı
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrik Tesisat
Yetkili Kişi: CENGİZ KARTBAK
Adres: GÜRPINAR DEREAĞZI MAH. SAHİL YOLU CAD. NO. 16 BEYLİKDÜZÜ -İST
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8808483
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Site Elektrik firma bilgileri. Site Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Site Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Site Elektrik - Elektronik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.