Slon Kapı Ve Cam Teknolojileri

Şirket Hakkında
“SLON GRUP” son dakika taleplerine bile hızla çözüm üretir. Tecrübeli ekibi ve geniş ürün stoku ile her zaman yanınızdadır.

İnşa edilen oteller, iş merkezleri, AVM’ ler, villa ve konutlar, marketler, hastaneler, fabrikalar ve benzeri yapılarda doğacak olan otomatik kapı ihtiyaçlarını karşılamak ve otomatik kapının sunduğu rahatlığı ve prestiji size de yaşatmak için bize ulaşmanız yeterli olacaktır.

En iyi ve ne doğru ürünü mümkün olabilecek en rekabetçi fiyatlar ile müşterilerine ve iş ortaklarına sunmayı ilke edinen “SLON GRUP” , ürün kalitesi ve hizmet istikrarı ile taleplerinize uygun çözümler sunacaktır
Slon Kapı Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Slon Kapı Ve Cam Teknolojileri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Fotoselli Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
Yetkili Kişi: Cemal AY
Adres: TALATPAŞA MAHALLESİ 1033 SOKAK NO:53/A1 ESENYURT
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6992028
Web Sitesi: www.slongrup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Slon Kapı Ve firma bilgileri. Slon Kapı Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Slon Kapı Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Slon Kapı Ve Cam Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.