Smh Elektronik Kesintisiz Güç Kaynakları

Şirket Hakkında
Firmamız deneyimli teknik kadrosuyla satışını yapmakta olduğumuz kesintisiz güç kaynağı (KGK, UPS), regülatör, redresör, invertör yanısıra, diğer kesintisiz güç kaynağı, regülatör ve redresör marka ve modelleri konusunda da teknik servis, bakım, tamirat ve bakım sözleşmesi hizmetleri vermektedir.
Konusunda deneyimli teknik kadromuz tarafından 7 Gün - 24 Saat verdiğimiz teknik servis hizmetleri, firmamız garantisi altında gerçekleştirilmektedir.
Teknik servis ekibimiz firmamızla bağlantı kurduğunuz andan itibaren, İstanbul için en geç 4 saat içerisinde adresinizde hazır bulunacak ve arızaya müdahale edebilecek kapasitedir.
Smh Elektronik Kesintisiz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Smh Elektronik Kesintisiz Güç Kaynakları
Sektörü: Enerji » Kesintisiz Güç Kaynağı
İkincil Sektörü:Enerji » Regülatör
Yetkili Kişi: Salih Demir
Adres: Gülbahar Mah.Şehit Ertuğrul Kabataş Cad.Karanfil Sk No:21A Mecidiyeköy/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 3773538
Web Sitesi: www.upsdestek.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Smh Elektronik Kesintisiz firma bilgileri. Smh Elektronik Kesintisiz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Smh Elektronik Kesintisiz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Smh Elektronik Kesintisiz Güç Kaynakları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.