Sms İnşaat Makina San.ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Sms İnşaat Makina, Ankara ili İVOGSAN 668. Sokak No: 52 Ostim-ANKARA adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Semih ALP dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sms İnşaat Makina San.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
Yetkili Kişi: Semih ALP
Adres: İVOGSAN 668. Sokak No: 52 Ostim-ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3941476
Faks: (312) - 3941475
Web Sitesi: http://www.smsmakine.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Modern ve yüksek performanslı sıva makinesi olan Quattro, fabrika tarafından ön karışımı yapılmış hazır haldeki sıvaları (alçı ve çimento bazlı) kend...
Her türlü bina konumuna kolay uyumlu değişken ölçülerde (en, uzunluk, yükseklik) modül dizayn. - 3500 kg yük taşıma kapasitesi - Hızlı montaj ve...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sms İnşaat Makina firma bilgileri. Sms İnşaat Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sms İnşaat Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sms İnşaat Makina San.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-10-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.