Sms Sanayi Malzemeleri Üretim Ve Satışı A.ş.

Şirket Hakkında
Firmamız "SMS" Türk piyasasında 1985’ten beri kendi üretimi solenoid vana, aktüatörler ve pnömatik pistonlu vanalarıyla "TORK" markası adı altında pazar lideridir. ISO9001:2008, komple kalite yönetim sistemleri için 2008 (TÜV Almanya) kalite belgesi, CE Sertifikası (TÜV) gibi sahip olduğumuz farklı sertifikalara sahip üstün kalitede ürünlerimiz ile iç pazarda lider olmakla birlikte 47 ülkeye ürünlerimizi ihraç etmekteyiz.

Ürün gamımız aşağıdaki kategorilerden oluşmaktadır;

1-Solenoid Vanalar: Hava, su, buhar, hava, yağ, benzin, asal gaz vb sıkıştırılmış doğrudan işletilen ve pilot operatörlü vanalar birçok sektörde kullanıma uygundur.
2-Pnömatik Aktüatörler: Tek ve çift etkili seçenekleri mevcuttur.
3-Pnömatik Piston Vanalar: Özellikle su, hava, buhar, gaz, kimyasal ürünler, gıda uygulamaları, su arıtma, paslanan gaz ve sıvılar için ağır uygulamalar için tasarlanmış toz filtreleri için uygundur.
4-Patlaç Vanalar
5-Elektrikli Aktüatörler: Küresel ya da kelebek vanalar, damperler kontrolünde kullanıma uygundur.
6-Manuel Reset Solenoid Valfler, Filtreler ve Regülâtörler: Doğalgaz hatlarında kullanım için uygundur.
7-Debi Akış Ölçü Kontrol: su, hava, buhar, gaz, kimyasal ürünler, gıda uygulamaları, arıtma sistemleri, ex-proof ortamlar, viskoz akışkanlar için debi ölçümü ve akış kontrol sistemlerinde kullanıma uygundur.
8-Seviye Ölçü Kontrol: su, asit, baz, agresif akışkanlar, viskoz malzemeler, katı malzemeler (pirinç, un, talaş, kireç…) için seviye ölçümü ve kontrolü uygulamalarında kullanıma uygundur.
9-Basınç Ölçü Kontrol: su, hava, agresif akışkanlar, kimyasal uygulamalar, gıda uygulamaları, hidrolik sistemler için basınç ölçümü ve kontrolü uygulamalarına uygundur.
10-Sıcaklık Ölçü Kontrol: su, hava, gaz, agresif akışkanlar, kimyasal uygulamalar, gıda uygulamalarında sıcaklık ölçümü ve kontrolünü uygulamalarına uygundur.

Daha detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.sms-tork.com.tr
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sms Sanayi Malzemeleri Üretim Ve Satışı A.ş.
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Ezgi Gezer
Adres: Bostancı Yolu Kuru Sk.No:16 Y.Dudullu / Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3643405
Web Sitesi: www.sms-tork.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sms Sanayi Malzemeleri firma bilgileri. Sms Sanayi Malzemeleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sms Sanayi Malzemeleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sms Sanayi Malzemeleri Üretim Ve Satışı A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.