Soforaraniyor.com

Şirket Hakkında
SOFORARANIYOR.COM; YMKZ İnsan Kaynakları Hizmetleri Danışmanlık LTD.ŞTİ kuruluşudur.

Türkiye’de sadece şoförlere yönelik iş arama amaçlı kurulmuş "İLK ve TEK" şoför İnsan Kaynakları web sitesidir.İş arayan şoförlerden herhangi bir isim altında hiç bir şekilde ücret almadan iş aramalarında yardımcı olmayı amaçlar.Sadece şoför olarak personel arayanlar ile şoförlük mesleği alanında iş arayanları bir araya getirme amacıyla kurulmuş özelleştirilmiş insan kaynakları projesidir.Şoförler için özel olarak geliştirilmiş arayüzü ile bir şoförün rahatça üye olup, profil bilgilerini doldurabilmesine olanak sağlar. Diğer kariyer siteleri gibi çok kollu karmaşık bir formdan ziyade 3 adım 1-2 dakika içerisinde kolayca üye olunabilecek bir yapıdadır.Türkiye'nin en geniş şoför profilleri veritabanına sahiptir. Her gün veritabanına yeni şoför profilleri eklendiği gibi mevcut şoförler sık sık sisteme giriş yaparak profillerini güncel tutmaktadır.Basın, Radyo, Google ve Sosyal Medya Reklamları ile Türkiye'deki tüm şoförler ve şoför adaylarına ulaşmaktadır. Sosyal medyayı çok iyi kullanabilmekte ve ilanları Facebook ve Twitter üzerinden takipçilerine anlık olarak iletebilmektedir.Kendi sektörüne hakim yapısıyla sektörel araştırmalar yapıyor ve bu araştırma sonuçlarına göre proje oluşturup kendini daima geliştirmektedir.Şoför olarak üye olmak, bütün iş ilanlarını incelemek ve iş ilanlarına başvuru yapmak“tamamen ücretsiz ve her zaman ücretsiz olacaktır.”
Soforaraniyor.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Soforaraniyor.com
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Hakan Ezgün
Adres: Adres : Murat Mah.tuna Cad.adnan Kahveci Sok.no:5 Bayrampaşa/ist tel : 0 (212) 260 37 33 cep : 0532 364 86 03 fax : 0 (212) 260 37 33 e-mail : İnfo@soforaraniyor.com
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2603733
Web Sitesi: http://soforaraniyor.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Soforaraniyor.com firma bilgileri. Soforaraniyor.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Soforaraniyor.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Soforaraniyor.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.