Soho Uk Yurtdışı Eğitim

Şirket Hakkında
Soho UK Education, İngiltere eğitimi konusunda uzmanlığa sahip kadrosuyla, butik ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti sağlamaktadır. Soho UK Education, İngiltere eğitiminde sınırsız seçenek ve çözüm sunar. Her öğrencinin akademik geçmişine uygun mutlaka bir eğitim çözümü bulmaktayız.

İngiltere’de dil okulu, yaz okulu, üniversite lisans/master/doktora ve sertifika programları kapsamında hizmet vermekte olan kurumumuz, kariyer planlaması aşamasından başlayarak; başvuru işlemleri, üniversite başvurularında kabul için en belirleyici etken olan niyet mektubunun ( Statement of Purpose) hazırlanması, vize işlemleri ile konaklama ve kişinin eğitim aldığı süre boyunca ihtiyaç duyabileceği alanlarda, memnuniyet ilkesinden ödün vermeden hizmet sunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Soho Uk Yurtdışı Eğitim
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
Yetkili Kişi: Ahmet Bey
Adres: Yazanlar Sokak, Petek Apt. No: 17 Daire: 3 Suadiye Kadıköy, Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3726062
Web Sitesi: https://sohoedu.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Soho Uk Yurtdışı firma bilgileri. Soho Uk Yurtdışı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Soho Uk Yurtdışı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Soho Uk Yurtdışı Eğitim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-05-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.