Somelpa Elektrik

Şirket Hakkında
EAE Bayii - Somelpa Elektrik

Eae Elektrik elektronik alanında ihtiyacınız olan her şey Somelpa Elektrik, 27 yıllık sektör tecrübesi ile faaliyet gösteren bir firmadır. Sektörün bütün ihtiyaçlarını çözüm ortaklarımızla birlikte en kaliteli, ekonomik ve hızlı şekilde tek bir merkezden tedarik edebilme kabiliyetine sahiptir.
Elektrik Elektronik Alanındaki Yenilikçi Firmalar Hizmetlerimizi tüm ülkemize ulaştırmak ve başarılarımızı her geçen gün arttırmak için çok sayıda EAE bayileri açmayı planlıyoruz. Müşterilerin tüm beklentilerine cevap verebilmek için düzenlenen tüm uluslararası fuarlara katılarak dünyadaki bu alanda yaşanan yenilikçi gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Firmamızın amacı, müşterilerin hayatını kolaylaştıracak, istek ve beklentilerini karşılayacak ürünler ortaya çıkarmaktır. Müşterilerimizin hayatına artı değer katacak ürünlerimiz ve satış sonrası verdiğimiz hizmetler ile her zaman farkımızı ortaya koyuyoruz. Çözüm ortaklarımız ile tüm Türkiye ve dünyada yeni EAE türkiye bayileri açarak adımızı daha geniş kitlelere duyurmayı hedefliyoruz. Marka adımızı her geçen gün ileriye taşımak ve daha iyi hizmet verebilmek için durmadan çalışıyor ve daha iyi işler yapmaya uğraşıyoruz. Tüm Türkiye’de Kaliteli Hizmet Firmamız, tüm Türkiye’de kaliteli bir hizmet vermeyi kendine amaç ediniyor. Bu nedenle ülkemizde ve tüm dünyada sektörde yaşanan tüm gelişmeleri en yakından takip ediyor. Aynı zamanda EAE elektrik konusundaki iddiası ile başarılarını her geçen gün arttırıyor.
Müşterilerimize en iyi hizmeti en kaliteli hizmetle en minimum sürede ulaştırmayı amaçlıyoruz.Ülke çapında daha çok kişiye ulaşmak ve çalışmalarımızı tüm ülkemizle paylaşmak için ülkemizin dört bir yanına en yeni EAE aydınlatma seçeneklerini ulaştırıyoruz. Hayatınızı güzelleştirecek yenilikçi tasarımlarıyla yaşamınıza artı değer kazandırmak için istek ve beklentilerinize yönelik tasarımlar ortaya çıkartıyoruz.Geniş ürün çeşitliliği ve stok doluluğu ile insanların tüm ihtiyaçların
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Somelpa Elektrik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
Yetkili Kişi: Eylül Keskin
Adres: İkitelli Osb
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2522292
Web Sitesi: https://somelpa.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Somelpa Elektrik firma bilgileri. Somelpa Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Somelpa Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Somelpa Elektrik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-12-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.