Sopotteks Tek.ürn.san Ve Tic

Şirket Hakkında
Sopotteks Tek.ürn.san Ve, İstanbul ili ümraniye adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi volkan akbulut dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sopotteks Tek.ürn.san Ve Tic
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: volkan akbulut
Adres: ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 9306949
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://spotteks.googlepages.com/home
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
2.75 Ytl Penye Üzerine Renkli Baskılı Kız Çocuğu İçin Bodyler.
2.75 YTL PENYE ÜZERİNE RENKLİ BASKILI KIZ ÇOCUĞU İÇİN BODYLER.AYNI ZAMANDADA BU ÜRÜNLERİ PAZARLARDADA SATMAKTAYIZ ÖRNEK OLARAK SADECE ÜMRANİYE PAZARIN...
Penye Baskılı Baskısız Bayan Body 2.75 Ytl
ÜRÜNLERİMİZ PENYE KUMAŞ ÜZERİNE BASKILI VE BASKISIZDIR.DETAY VE ÜRÜN FOTOĞRAFLARI İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ. http://spottek...
Sopotteks Tek.ürn.san Ve firma bilgileri. Sopotteks Tek.ürn.san Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sopotteks Tek.ürn.san Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sopotteks Tek.ürn.san Ve Tic firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-07-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.