Sosyal Medya Reklam Ajansı By Lore

Şirket Hakkında
Google Adwords Nedir ?

Dünyanın en büyük arama motoru Google internette gezen kitlelerin belirli ürün ve hizmetler hakkında bilgi aradıklarında size ulaşmaları için Adwords hizmetini sunuyor. Reklamınızın aldığı ziyaretlere göre bütçenizi belirleyecek ve sadece reklamınıza tıklandığı zaman ödeme yapacaksınız.

Adım Adım Google Adwords:

1. Adım Müşteri Hedefleyin:

Onlarca dil ve 200’e yakın ülke arasından hedef kitlenizi seçin. Bazı ülke ve bölgelerde geçerli olmak üzere reklamlarınızın sadece belirli şehirler veya bölgelerdeki kullanıcılara gösterilmesini sağlayabilirsiniz.

2. Adım Reklamınızı Oluşturun:

Reklam metninizi girin ve Google’da yapılan arama sonuçlarında bu reklamları görünmesini sağlayacak anahtar kelimeleri seçin.

3. Adım Fiyatlandırmayı Belirleyin:

Kullanmak istediğiniz para birimini seçip günlük bütçenizi ve tıklama başı maliiyetinizi (TBM) belirleyin. Esnek fiyatlandırma yapısı ile bütçenizi istediğiniz miktarda değiştirebilirsiniz.

4. Adım Kayıt Olun:

E-posta adresinizi vererek ve bir şifre seçerek AdWords hesabı oluşturma işlemini tamamlayın. Reklamınızı etkinleştirmeye hazır olduğunuzda, yeni hesabınızla oturum açın ve faturalandırma bilgilerinizi gönderin.


Google Adwords paketinizi satın almak için tıklayınız.

Google’da reklam vermek" nedir?
Google Adwords, Google’da arama yapıldığında sağ dikey kolonda çıkan reklam programıdır. Web sitesi sahipleri, online bir arayuz uzerinden siteleriyle ilgili çeşitli anahtar kelimeler seçip bir bütçe belirler ve her anahtar kelimenin popüleritesine ve değerine göre açık artırma yöntemi ile (örneğin, “estetisyenlik kursu ” kelimesi tıklama başına 35 cent; “güzellik uzmanlığı kursu” 40 cent gibi..) bütçesini günlük olarak takip ederek yönetir.

Google AdWords Reklam niye Google AdWords hizmeti sunuyor?
Çogu firma Google’da yapılan aramalarda reklamının görüntülenmesini sağlayacak anahtar kelime ve hedef kitle seçim
Sosyal Medya Reklam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sosyal Medya Reklam Ajansı By Lore
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Bylore
Adres: Zeytinlik Mah Ray Sok . No 1 Bakirköy İş Merkezi kat 2 Daire 24 Bakırköy - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5715602
Web Sitesi: www.sosyalmedyareklamajansi.com
Ürünleri
Google Adwords Nedir ? Dünyanın en büyük arama motoru Google internette gezen kitlelerin belirli ürün ve hizmetler hakkında bilgi aradıklarında siz...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sosyal Medya Reklam firma bilgileri. Sosyal Medya Reklam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sosyal Medya Reklam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sosyal Medya Reklam Ajansı By Lore firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.