South Generation

Şirket Hakkında
Antalya merkezli Firmamız South Generation 2002 yılından beri eğlence sektöründe faaliyet göstermektedir.
Firmamızın faaliyet alanları olarak Uluslararası Show Grupları, Sanatçılar, Dans Gösterileri, Akrobatik gösterileri Akdeniz-Ege Bölgesindeki Otel Tatil Köyleri, Kulüplere pazarlamaktır.(Rus ve Avrupalı Sanatçı-Show grupları)

Firmamız gerek yaptığı iş ve gerekse profesyonel bakış açısı ile sürekli kendini yenilemekte olup Türk Turizminde ilkleri yaparak, farklı eğlence anlayışını Turizmle pekiştiren ve hayata geçireceği yeni projelerle Avrupa ve Asyada söz sahibi olmayı kendine hedef seçen firmadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: South Generation
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
Yetkili Kişi: Ümit Erbay
Adres: Liman Mah.40. Sk. No.28 Konyaaltı-Antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2592220
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ortak Aranıyor
Firmamız Antalya merkezli olup 2002 yılından beri Akdeniz ve Ege Bölgesindeki tüm Otel-Tatil Köyü ve Kulüplerle çalışıyor, %100 ve %500 arası kar m...
South Generation firma bilgileri. South Generation adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda South Generation ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

South Generation firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.