Soyut Ticaret

Şirket Hakkında
Soyut Şirketler Grubu; ilki Soyut Yapı ve Mühendislik A.Ş. olarak 1974 yılında kurulmuştur ve bu grup farklı sektörlerde hizmet veren çeşitli şirketlerden oluşmaktadır.

Soyut Grup, girişim ve proje alanlarındaki makro hedeflerini gerçekleştirmede daima hassasiyet göstermiş ve şimdi yıllardır yapmış olduğu çalışmalarla ispatlanmış olan güvenirliğe, imkan ve kabiliyet ile teknik bilgilere sahip olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Bu çalışmalar her zaman için; güçlü yönetim uygulamaları, işlerin geniş bir yelpazeye dağıtılması ve her seviyede işbirliği gibi bazı temel ilkelere dayanmaktadır.

İşbirliğine duyulan ihtiyacın farkında olan Soyut Holding, devlet ve hükümet kuruluşları, enstitüler, akademik çevreler, danışmanlar ve finans kurumlarından oluşan geniş bir uluslararası ortaklık ve işbirliği ağı oluşturmuştur. Bu geniş ağ aynı zamanda uluslararası şubeler ve dünya çapındaki temsilciliklerle de desteklenmektedir.

Bu kapsamda, Soyut Holding, merkezi New York'ta bulunan uluslararası Dünya Ticaret Merkezleri Birliği'nin (World Trade Centers Association - WTCA) de 1992 yılından beri asli ve lisanslı temsilcisi ve Türkiye'deki lisansın sahibidir.

Soyut Holding A.Ş., grubun merkezi yönetim ve idari merkezi olarak 1984 yılında kurulmuştur. Temelde Soyut Holding A.Ş., bazı hizmetlerin merkezileştirilerek tek elde toplanması ve tek çatı altından sevk ve idare edilmesi için çalışmaktadır. Soyut Holding A.Ş. ayrıca gruptaki diğer şirketlere danışmanlık, istişare ve teftiş hizmetleri vermektedir. Bir taraftan çalışmalarını Yönetim Kurulu'na raporlarken diğer taraftan da kendi iş konularına giren alanlarda Yönetim Kurulu'nun sekreterya hizmetlerini yürütür.



Soyut Ticaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Soyut Ticaret
Sektörü: Enerji » Diğer Enerji
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
Yetkili Kişi: soyut ticaret
Adres: polatlı 55. km ankara soyut holding fabrikası
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 6465069
Web Sitesi: www.soyut.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
sel ve benzeri durumlarda kurtarıcı özellikte bariyer malzemesi. Lütfen detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Soyut Ticaret firma bilgileri. Soyut Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Soyut Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Soyut Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.