Sözbir Royal Residence

Şirket Hakkında
Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan, İstanbul’un tarihini Boğazın eşsiz güzelliğiyle bütünleştiren Sözbir Royal Residence Hotel,

Osmanlı’nın esas kalesi olan Üsküdar’daki arazinin üzerine; Selçuklu ve Osmanlı İmparatorluklarının 1000 yıllık mirasının, ‘yaşayan ve yaşatan müze otelini’ kurmaya karar verir. Taş ve ahşap el oymacılığının en güzel örneklerini göreceğiniz ‘SÖZBİR ROYAL RESİDENCE HOTEL’, saraylara yakışır bir biçimde el işi ve göz nurunun 10 yıllık emeğiyle tamamlanır. Örneğin, sadece otelde kullanılan ve Nevşehir’den getirilen 40 tır taş blokları, 25 sanatçı ustasının 2.5 yılda el emeği ve göz nuruyla elde oyularak monte edilmiştir.

Sözbir Royal Residence Hotel, Manzarasıyla Büyülüyor.

Dolmabahçe Sarayı’nın hemen karşısında yer alan Sözbir Royal Residence Hotel, Tarihi Yarımada’dan İstanbul Boğazı’na kadar uzanan eşsiz manzarasıyla konuklarını büyülemektedir. Boğazı gören ve tüm odaları suit olan otelimizde misafirlerimize; Roma, Bizans ve Osmanlı’ya başkentlik yapan 3 bin yıllık bir tarihin büyüleyici atmosferini yaşatıyoruz. Mistik, egzotik, birçok rengi ve kültürü içinde barındıran İstanbul’umuz, tarihi dokusunu yansıtmaktayız.

Ağırlıklı olarak yabancı iş adamlarının tercihi olan Sözbir Royal Residence Hotel’in, gecelik konaklama fiyatı 330 euro ile 4500 euro arasında değişmektedir.

Sözbir Royal Residence Hotel, Dizilerin Gözdesi

İzlenme rekoru kıran Kurtlar Vadisi’yle dizi yapımcılarının en gözde çekim mekanı haline gelen Sözbir Royal Residence Hotel, her yıl 20’ye yakın diziye ev sahipliği yaparak, Hollywood film platolarını aratmıyor. Kurtlar Vadisi, Acı Hayat, Yaprak Dökümü, Ezel, Binbir Gece gibi dizilerin yarı sıra; katalog, klip çekimi gibi konularda da yoğun talep alan otel, mevcut yoğunluğu nedeniyle birçoğunu geri çevirmek zorunda kalıyor.

Anadolu Yakası’nın İlk consept Oteli; ‘Sözbir Royal Residence Hotel’

Yapımına 1992 yılında başlanan ve 2002 yılında kapılarını Türk turizmine açan Sözbir Royal Residence
Sözbir Royal Residence
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sözbir Royal Residence
Sektörü: Turizm / Otel » Otel
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Hotel
Yetkili Kişi: Serdar Sözbir
Adres: Paşalimanı Cd. No:4 Üsküdar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2594161
Web Sitesi: www.plus4web.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sözbir Royal Residence firma bilgileri. Sözbir Royal Residence adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sözbir Royal Residence ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sözbir Royal Residence firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.