Spi Mühendislik Ve Dış Ticarte Limited Şirketi

Şirket Hakkında

Spi Mühendislik 1993 yılında sentetik ürünler konusunda ve inşaat malzemeleri (www.macrofiber ) alanında üretim yapmak üzere istanbulda kurulmuş dış ticaret şirketidir.Tüm dünyada müşteri deneyimi , ürün ve hizmet yelpazemiz sürekli değişen pazar ihtiyaçlarını karşılama doğrultusunda genişlemektedir.

19 yıla aşkın zengin uluslar arası ticaret deneyimi olan bir şirketidir. Her zaman istikrarlı ve yüksek kalite temininde ısrarlı , ürünlerde mukavemet , standart hizmet anlayışı , uygun ambalaj , güvenlik , hızlı ulaşım , makul fiyat konusunda müşterilerimize daha iyi gelişme ve daha değerli başarılara imza atmak ve birlikte çalışmak için hazır.



Spi Mühendislik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Spi Mühendislik Ve Dış Ticarte Limited Şirketi
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Deniz ERBAŞ
Adres: PK.242 KADIKÖY İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3775943
Web Sitesi: macrofiber.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Spi Mühendislik Ve firma bilgileri. Spi Mühendislik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Spi Mühendislik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Spi Mühendislik Ve Dış Ticarte Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.