Spor Teknolojileri Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
2009 yılında İstanbulda ticari hayatına başlayan şirketimiz spor teknolojileri ve inovatif spor ürünleri konusunda faaliyet göstermektedir. Şirketimiz Avustralyalı performans test ve ölçüm cihazlarında Dünya lideri Fusion Sport ve neopren dizlik, bileklik vb. vücut koruyucuları ve HexPad teknolojisi ile üretilen sporcu koruma kıyafetleri konusunda en kaliteli ürünleri sunan McDavid şirketlerinin Türkiye tek distribütörüdür. Aynı zamanda bir çok farklı test ölçüm ekipmanı, analiz programları firmalarını da Türkiyede temsil etmektedir. Amacımız Beden Eğitimi Yüksek Okulları, federasyonlar ve spor kulüplerinin daha bilinçli ve teknolojik çalışmasına yardım etmek ve bu pazarı doğru kontaklara daha yukarılara taşımaktır.
Spor Teknolojileri Ltd.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Spor Teknolojileri Ltd. Şti.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Ortopedik Malzeme
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: Şükrü Yaravlı
Adres: Tanzimat Sk. No:64 Karadağ2 Apt. Giriş Kat 1A Göztepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5660708
Web Sitesi: www.sporteknolojileri.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Mcdavid Türkiye
Amerikalı Tedavi ve Koruyucu Ekipman, Sporcu Korumaları ve Sporcu Koruyucu Kıyafetleri konusunda Dünyanın en önde gelen firması McDavid artık Türkiye...
Spor Teknolojileri Ltd. firma bilgileri. Spor Teknolojileri Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Spor Teknolojileri Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Spor Teknolojileri Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.