Spreyx Sprey Poliüretan Köpük Isı Yalıtım İzolasyon Ankara-istanbul-izmir

"TÜRKİYE NİN YALITIM USTASI"

Şirket Hakkında
Türkiye geneli sprey poliüretan köpük ısı yalıtım izolasyon uygulama yapmaktayız.
SPREYX SPREY POLİÜRETAN UYGULAMA ALANLARI

• Çatı Yalıtımı – Alttan
• Çatı Arası Yalıtımı
• Katlar Arası Yalıtım
• Teras Yalıtımı
• Endüstriyel Çatı Yalıtımı
• Hayvansal Barınak Yalıtımı
• Tavuk Çiftliği yalıtım
• Boru Hattı Yalıtımı
• Çatı Yalıtımı – Üstten
• Dış Cephe Yalıtımı
• İç Cephe Yalıtımı
• Temel Yalıtımı
• Prefabrik Yapı Yalıtım
• Soğuk Hava Depo Yalıtımı
• Balıkçı Gemi Yalıtım.

Spreyx Poliüretan Köpük uygulama yapılmış olan ev veya işyerlerinizde kış aylarınız tasarruflu geçer ve yüksek doğalgaz maliyetlerinden kurtulursunuz.
Yalıtım esaslarına uygun yapılmış olan izolasyonlar ısıtma ve soğutma bütçesinden ortalama olarak %40 ila %50 arasında tasarruf sağlar ve daha konforlu yaşamanızı sağlar.
:Spreyx Sprey Poliüretan uygulama yüksek performansı sayesinde tüm endüstriyel türü yapılar için idealdir.Diğer yalıtım uygulamalarından 1/3 daha az zamada uygulanır.Ses geçirmez, maliyetleri azaltır, ısı kaybını önler ortalama sıcaklığı-soğukluğu korur, donmayı önler, aydınlatmanın kontrol edilmesine katkı sağlar (Işıkların ürettiği ısıyı muhafaza eder.)
Yüksek ölçekli soğutma ve ısıtma sistemleri için en ideal yalıtım sistemidir.Her türlü yüzeye mükemmel yapışma sağlar ses ve yangın yalıtımına da katkı sağlar.
• Sprey poliüretan köpük yoğunluğu 40 dns olup DIN4102 normunda B2 yanma sınıfındadır.
• Isı iletkenlik değeri 0.017 olup en iyi yalıtım malzemesidir.
Spreyx Sprey Poliüretan
Ürün-Hizmetleri Hakkında
SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK ISI YALITIM İZOLASYON
Çatı İzolasyonu
Teras İzolasyonu
Temel Perde Duvar İzolasyonu
Endüstriyel Fabrikalar
Spor Tesisleri
Okullar, üniversiteler
Alışveriş Merkezleri
Konutlar da ısı yalıtımına kesin sonuçlar elde etmenin et etkili , en teknolojik sistemidir.
Spreyx Sprey Poliüretan kÖpük Isıtma veya soğutma maliyetini düşürmek, enerji kaybını önlemek ve konforu en yüksek seviyeye çıkarmak için tüm özelliklere sahip yeni nesil ısı yalıtım teknolojisidir.
Sprey Poliüretan Özellikleri :
- %100 e yakın kapalı hücre yapısı vardır.Bu özlliği sayesinde ısı yalıtımıyla beraber Su ve Ses karşısında güçlü bir bariyer oluşturma özelliği kazandırır.
- -35 C soğuğa +90 C sıcağa karşı dayanıklıdır.
- Hafif bir malzemedir yapılara ağırlık vermez
- Bakteri ve haşeri barındırmaz
- B2 yanma sınıfındadır.(Alevi yürütmez)
- Ozon tabakasına zarar vermez çevrecidir.
- Her türlü yüzeye yapışır.

SPREY POLİÜRETAN
sprey poliüretan adana, sprey poliüretan köpük, sprey poliüretan köpük fiyat, sprey poliüretan köpük uygulaması, sprey poliüretan makinası, sprey poliüretan adana, sprey poliüretan antalya, sprey poliüretan ankara, sprey poliüretan aydın, sprey poliüretan eskişehir, sprey poliüretan elazığ, sprey poliüretan köpük elazığ, sprey poliüretan teknik özellikleri, sprey poliüretan yalıtım köpük uygulaması, sprey poliüretan yalıtım köpük, sprey poliüretan yalıtım, sprey poliüretan yorum, sprey poliüretan uygulama fiyatları, sprey poliüretan uygulama, sprey poliüretan uygulaması, sprey poliüretan uşak, sprey poliüretan ısı yalıtım, sprey poliüretan ısı yalıtımı, sprey poliüretan ısparta, sprey poliüretan poz numarası, sprey poliüretan üzerine sıva, sprey poliüretan üzeri sıva, sprey poliüretan sakarya, sprey poliüretan samsun, sprey poliüretan sert köpük, sprey poliüretan sivas, sprey poliüretan denizli, sprey poliüretan diyarbakır, sprey poliüretan dış cephe, sprey poliüretan dış cephe kaplama, sprey poliüretan fethiye, sprey poliüretan fiyatı, sprey poliüretan firmaları,
İletişim Bilgileri
Firma: Spreyx Sprey Poliüretan Köpük Isı Yalıtım İzolasyon Ankara-istanbul-izmir
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı
Yetkili Kişi: Çağlar Atay
Adres: Solfasol mah.1389/1 Sok.No:1 Altındağ
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3383539
Web Sitesi: www.spreyx.com
Ürünleri
Binalarda yapısal olarak dış etkenlere maruz kalan kısım çatılardır.Yüksek ısıya soğuğa, ıslak ve kuru koşullara, fırtına ve kış koşullarına dayanık...
Bodrum Garaj Tavan İzolasyon Bodrum sprey poliüretan köpük uygulamaları başlıca ve en çok tercih edilen uygulama detaylarından biridir. Isıtılmayan k...
Çatı Arası Zemin Binalarda yapısal olarak dış etkenlere maruz kalan kısım çatılardır.Yüksek ısıya soğuğa, ıslak ve kuru koşullara, fırtına ve kış ko...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Spreyx Sprey Poliüretan firma bilgileri. Spreyx Sprey Poliüretan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Spreyx Sprey Poliüretan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Spreyx Sprey Poliüretan Köpük Isı Yalıtım İzolasyon Ankara-istanbul-izmir firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.