Srn-süren Turizm

Şirket Hakkında
firmamız 2005 yılın da hayrullah süren tarafından okul taşımacılığı yapmak amacıyla hobi olarak başlanmış, ancak 25 yıllık ticaret hayatı geçmişimiz olduğundan çevremizin tavsiyesi ile araç alarak işi biraz daha ilerletip sanatçı konser araç temini işiyle devam ederek, son zamanlarda da oto bakım ürünleri üretim işine girerek tamamen müşteri odaklı ve daima kendini yenileyerek yoluna emin adımlarla çalışanlarımızla birlikte devam etmekteyiz.bizim için satıştan ziyade ilk olarak ürün kalitesi ve öncelikle müşteri memnuniyetine önem vermekteyiz, çalışanlarımızla daima aile gibi olmayı ilke edindik, müşterilerimizide aynı şekşlde görmek istediğimizden, bizler piyasa ürünü değilde ilk önce insan sağlığına, sonra çevre sağlığına önem vererek yoluna devam ederek geliştirmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Srn-süren Turizm
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
Yetkili Kişi: hayrullah süren / serdar erdoğan
Adres: halkalı merkez mah.mahmutbey cad.merkez psj.no:5 kat:4 d:1 halkalı- k.çekmece
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4701216
Web Sitesi: www.srnsurenturizm.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Srn-süren Turizm firma bilgileri. Srn-süren Turizm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Srn-süren Turizm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Srn-süren Turizm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.