Staccato

Şirket Hakkında
Wholesale Turkish Clothes for overweight women. In "Uno-Stak" you can buy clothes for larger women for every taste.
Büyük alıcılara, kendi işleri için her zaman deneyimimizle ve analitik hizmetlerimizle en iyi ürünleri seçip sunarak onlara yardımcı olduk.


Kendi bünyemizde bulunan STACCATO VE VERSION markaları ile ürün tedarikinde güçlü 30’u aşan Türk Markasına ait ürünleri fabrika toptan satış fiyatlarıyla satışını gerçekleştirmekteyiz. Ürünlerin kaliteleri, yayınlanan stokları ve siparişlerin teslimat zamanıyla ilgili garanti verebilmekteyiz. Bünyemizde bulunan markalar dünya çapında 100’ü aşkın ülkeye hem standart beden hem de büyük beden ölçülerinde birbirinden farkı tarzlarda ve kumaşlarda müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun ürünler SATMAKTAYIZ.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Staccato
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: umit kekec
Adres: Moscow,Borovaya ul.7/4
Şehir: İstanbul
Ülke: Rusya
Telefon: (926) - 8028988
Web Sitesi: http://www.staccato.ru
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Staccato firma bilgileri. Staccato adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Staccato ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Staccato firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.