Star Buklet

Şirket Hakkında
2000 yılında kurulan STAR TEMİZLİK engin tecrübesiyle siz değerli müşterilerine daima en iyi ve kaliteli ürünleri sunmaktadır.

STAR TEMİZLİK genç dinamik ve yenilikçi yapısıyla siz değerli müşterilerimizden gelen talepleri uygun fiyat politikasıyla en hızlı şekilde eksikzsiz ve tam olarak yerine getirmeyi kendine en önemli görev bilmiştir.

STAR TEMİZLİK olarak başlıca ürünlerimiz otel terliği, otel sabunu, hamam sabunu, otel buklet malzemeleri otel şampuanı ve temizlikte kullanılan tüm ürünler.

"Farkımızı Biliyoruz, Farkımızı Paylaşıyoruz.." sloganıyla yola çıktık. İddiamız sadece kendimize karşı.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Star Buklet
Sektörü: Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
Yetkili Kişi: Tolga Demirkol
Adres: Yeni Mah. Galeri Cd. No:42/a Gaziosmanpaşa / Küçükköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4791574
Web Sitesi: www.starbuklet.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Star Buklet firma bilgileri. Star Buklet adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Star Buklet ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Star Buklet firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.