Star Kardeşler Grubu Lajivert Mobilya

"HER YER LAJİVERT"

Şirket Hakkında
Günümüzde hızla gelişen teknoloji yarışında son teknolojik donanımlara sahip makina parkurumuzla yerimizi alıp sınırların hızla kalktığı insanların birbirine artık ulaşmada artık sınır tanımadığı bir dünya ülkemizi en güzel bir şekilde temsil etmek ve ülke insanımıza isdihtam sağlamak başlıca prensip ve idealimizdir.LAJİVERT MOBİLYA Bir STAR KARDEŞLER Kuruluşudur.....
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ürünlerimiz üretim aşamasında çevre insan sağlığı ve göz estetiği düşünülerek tanıtılmaktadır.Bunun içinde sağlamlıkta en önemli prensiplerimiz arasındadır.Güzellikler detaylarda gizlenir.her parçada göze çarpan zerafet, üstün teknik bilgimiz ve zamanın süzgecinde arıtılmış tecrübemizin etkili sonucudur.Konusunda uzman personelimiz ve üstün teknolojimizi üretimimize yansıtarak siz müşterilerimize en uygun fiyata sunmak en önemli görevimizdir.
İletişim Bilgileri
Firma: Star Kardeşler Grubu Lajivert Mobilya
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Boru Sanayi
Yetkili Kişi: Alper AKDAG
Adres: O:S:B:24.Cadde No:36 Kayseri/TÜRKİYE
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 3221030
Faks: (352) - 3221080
Web Sitesi: http://www.lajivert.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Star Kardeşler Grubu firma bilgileri. Star Kardeşler Grubu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Star Kardeşler Grubu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Star Kardeşler Grubu Lajivert Mobilya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-10-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.