Starbox Global Girişim

Şirket Hakkında
Türkiye nüfusunun 15 milyonu aktif sigara kullanıcısıdır. 12 milyonu ise sigara paketlerindeki yazı ve resimlerden rahatsız olmaktadır. STARBOX bu talebi karşılamak üzere kurulmuştur.

Yüzlerce farklı tasarıma sahip lisanslı STARBOX sigara kutularımız, bu talebi karşılamak üzere satışını üstlenecek gerekli ekip ve alt yapıya sahip, TÜRKİYE genelinde BAYİ ve İŞORTAKLARINI aramaktadır. STARBOX ürünlerinin satış noktaları bir ilde ortalama 1.000 (Büyükşehirlerde ort.5.000 ile 10.000)’dir.

Ürünün dağıtımı, satışı, takibini üstlenecek bölgesel veya il bazlı İş ortaklığı ile aramaktadır. İş ortaklarına sunduğu kar marjı %100 dür. İş ortağına hedeflediği 1 aylık kazanç ise 40.000 TL. üzerindedir.
İş ortaklarımızla çalışmak için, sermayeyi kriter olarak asla seçmemektedir. Çünkü İş ortaklarına sunduğu avantajlardan biride açık hesap ile çalışmaktadır. Böylelikle fırsat eşitliği sunar. İş ortağının başarılı olabilmesi için STARBOX ile ortak bir çalışma yürütülür.

*DAĞITIM AĞINADA SAHİPSENİZ VEYA TOPTANCIYSANIZ KAR MARJI ÇOK YÜKSEK YENİ BİR ÜRÜN KATABİLİRSİNİZ.
*KENDİ SATIŞ EKİBİNİZİDE OLUŞTURABİLİR SATIŞ VE DAĞITIMINI ÜSTLENEBİLİR KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLABİLİRSİNİZ..
*TEMSİLCİLİKLE EK İŞ YAPARAK SATIŞ VE DAĞITIMINI ÜSTLENEBİLİRSİNİZ.

1 AYLIK İYİ BİR ÇALIŞMA İLE MİN. 10.000TL KAZANABİLİR VE KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLABİLİRSİNİZ.
STARBOX BENZİN İSTASYONLARI/ TEKEL BAYİİ/ BAKKAL/ MARKET/ TOBACCO SHOP/ BÜFE/ HOTEL/ BAR/ RESTAURANT/ GECE KÜLÜBÜ/ CAFE/ HEDİYELİK EŞYA SATICILARI VE SAYAMADIĞIMIZ BİRÇOK YERDE SATILMAKTADIR.

SİZ DE BÖLGENİZDE STARBOX İŞ ORTAĞIMIZ OLARAK KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLUN. TÜRKİYE’NİN EN ÇOK BİLİNEN MARKASI OLMAYA ADAY VE HIZLA BÜYÜYEN STARBOX AİLESİNDEKİ YERİNİZİ HEMEN ALIN. BİLGİ VE DETAYLAR İÇİN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.
Starbox Global Girişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Starbox Global Girişim
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Can Ulusoy
Adres: BİNBİRDİREK MAH. DİVANYOLU CAD. NO.15/303 SULTANAHMET
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5160202
Web Sitesi: http://www.starboxturkiye.com/iletisim-basvuru
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Starbox Global Girişim firma bilgileri. Starbox Global Girişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Starbox Global Girişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Starbox Global Girişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.