Starmet Yapı Elemanları San Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Firmamızın hedef kitlesi sanayi kuruluşları ve son kullanıcılardır. Yassı çelik mamulleri galvanizli ve boyalı sac ticareti ve bunun yanı sıra bu malzemelerden üretilen katma değerli mamullerin (trapez, panel; yapı profilleri ve aksesuarlar) ticaretini müşteri odaklı ve etik anlayışa sadık kalarak yapmayı hedeflemektedir.

Bununla birlikte, yurt dışından ve yurt içinden; niş ürünlerin ithalatı ile imalat sanayi kuruluşlarının yardımcı hammaddesi olan testere, kalıp ayırıcı yağ, p.e. Film, kimyasallar ve sarf malzemelerin ilk elden ve doğru ürün olarak imalat sanayi kuruluşlarına maliyet ve kalite gereksinimlerini maksimum seviyede tatmin ederek müşteri memnuniyetini sağlamayı amaç edinmiştir.
Starmet Yapı Elemanları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Starmet Yapı Elemanları San Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
Yetkili Kişi: BEKİR GÜRDAL
Adres: ÇAMLIK MH. PİRİ-REİS CD. MİNİROYAL E/18 - PENDİK
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5100308
Web Sitesi: www.starmetyapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Starmet Yapı Elemanları firma bilgileri. Starmet Yapı Elemanları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Starmet Yapı Elemanları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Starmet Yapı Elemanları San Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.