Starturkey

"En iyi çözümler için"

Şirket Hakkında
StarTurkey bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede günümüzdeki modern yaşamın zorluklarını kolaylaştıran teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, bundan yararla nan her türlü işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilecek çalışma planı, modern makine parkı ve eğitimli personeli ile artık her daim yanınıda olacaktır.

Star Turkey nefes alan hijyenik çalışma ortamlarının işverimini arttırdığı bilinciyle hizmet organizasyonları geliştirir.Tüm Temizlik Hizmetlerini Profesyonel ve Çevre dostu kimyasal ürünler kullanarak gerçekleştirir.
Starturkey
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Starturkey
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: StarTurkey
Adres: Çark Caddesi Kundakçıoğlu işmerkezi Adapazarı SAKARYA
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4465404
Web Sitesi: www.starturkey.com
Ürünleri
Diversey Suma Nova L6 Bulaşık Makinesi deterjanı şimdi ELEKTRİK SÜPÜRGESİ HEDİYELİ..
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Starturkey firma bilgileri. Starturkey adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Starturkey ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Starturkey firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.