Stickershop.com.tr

Şirket Hakkında
Deco Art duvar çıkartmaları ile evlerinize, işyerlerinize, kısacası aklınıza gelebilecek tüm mekanlara bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz . Türkiye dışında "DIY (Do it yourself) wall sticker", "wall art" ya da "cool art" olarak tanımlanan ürünlerin üretimini Türkiyede gerçekleştiriyoruz.
Deco Art Duvar Stickerları benzersiz modelleri, uygun fiyatları, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile her zaman seçkin müşterilerinin hizmetindedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Stickershop.com.tr
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: Ömer Kösdağ
Adres: Eğitim Mah. 1. Açıkgöz Sk. Atak Plaza No:4/20 Hasanpaşa/Kadıköy/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3483810
Web Sitesi: www.stickershop.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Stickershop.com.tr firma bilgileri. Stickershop.com.tr adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Stickershop.com.tr ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Stickershop.com.tr firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.